Liquid Chlorophyll - zelený zázrak od Good Food Store

Třikrát hurááááá. 


Dnes mi došel balíček od společnosti Good Food Store a to s duo packem tekutého chlorofylu. Hodně už jsem o něm slyšela, ale ze všeho nejraději testuji produkty na sobě. 




Zboží jsem objednala v neděli. Platba prošla v pondělí a v úterý byl státní svátek. Ve středu bylo zboží odesláno a dnes už ho testuji. S rychlostí dodání a komunikací obchodu jsem maximálně spokojená. Balíček jako takový byl perfektně zabalen, takže nehrozilo poškození produktu. 

Teď k první dojmům. Chlorofyl má příjemnou mentolovou vůni, krásnou smaragdovou barvu (což není pro každého) a jemnou, nedráždivou chuť. Trochu jsem se té chutě bála, ale chutná
jako lehký odvar mátového čaje. První dojem je ryze pozitivní. Důkladnější recenzi sepíši, až po delším užívání.







 


Bližší informace, co tekutý chlorofyl je a jaké má účinky jsem si vypůjčila přímo ze stránek zmíněného obchodu. 

Co je chlorofyl? 

Chlorofyl je rostlinný zelený pigment, který využívá sluneční energii při fotosyntéze. Zároveň plní metabolické funkce, jako je dýchání a růst. Bohatým zdrojem chlorofylu jsou zejména moruše a vojtěška, z nichž získává chlorofyl značka Nature´s Sunshine. 

Jak funguje? 

Chrání a posiluje zdravé buňky. Chlorofyl podporuje vaše tělo na molekulární i buněčné úrovni. Pozitivně působí také na krevní oběh, funkci střev, zažívání a imunitu. Pomáhá neutralizovat tělesné pachy a působí jako přirozený „vnitřní deodorant“. Zlepšuje energii a celkové harmonické rozpoložení vašeho těla. Neobsahuje parabeny a má svěží mátovou chuť. Je vhodný pro vegany i vegetariány a mohou ho užívat lidé v jakémkoliv věku, stejně jako těhotné ženy. Množství účinné látky chlorofylu (chlorofylinu) je 15 mg/5 ml. 

ÚČINKY 

Zbavuje krev plísní čistí a omlazuje krev, podporuje tvorbu červených krvinek podporuje krevní oběh, funkci střev, trávicí soustavu a imunitu rozvádí kyslík v těle obsahuje vysoké množství minerálů a vitamínů, například hořčík,
železo, vápník, vitamín K, vitamín C, kyselinu listovou podporuje detoxikační a hubnoucí programy chrání a posiluje zdravé buňky udržuje vyváženou hladinu pH v těle odstraňuje zápach těla, napomáhá detoxikaci střev.

DOPORUČENÉ 
DÁVKOVÁNÍ 

Zařaďte Liquid Chlorophyll do vašeho každodenního výživového programu. Stačí rozmíchat 5 ml (čajová lžička) ve 2 dl vlažné vody 2x denně.

Komentáře

Oblíbené příspěvky